taller fotogràfic per ISERN

El passat dissabte vaig dirigir una nova edició del taller fotogràfic que la empresa ISERN oferia als seus clients que van comprar una càmera fotogràfica dins la promoció del passat nadal.

Vam explicar nocions bàsiques de fotografia i com ajustar i controlar els paràmetres necessaris amb la càmera de cadascun dels assistents. El fet de combinar teoria i pràctica va fer, com sempre, que el desenvolupament del taller fos molt amè i profitós. Us deixo unes quantes fotos preses durant el desenvolupament de la sortida fotogràfica.

Recordeu que si us interessa ofereixo els meus serveis de formació i assessorament fotogràfic per a grups o a nivell individual i totalment personalitzat. Pot ser en format de curs complert o en format més reduït per explicar i aclarir temes concrets que a cadascú li interessi personalment. No dubteu a comentar-me les vostres inquietuds o necessitats i segur que trobarem la fòrmula i format perfectes!

Moltes gràcies a tots els assistents i a ISERN per fer-me confiança un altre cop!